Известие

Collapse
No announcement yet.

чистене на инжекцион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чистене на инжекцион

казаха ми как лесно мога да си изчиста инжекционите сас специална течнос която се сипва в резервара преди бензина, но преди това трябва да се смени бензиновият филтел иначе целия боклук от старият пак ще си отиде в жигльрите та въпроса ми е каде се намира бензиновият филтер на 2.0 ТС Благодаря Ви
    Spin City!

Слагай смело и не се притеснявай. Боклукът от резервоара няма нищо общо с почистването на дюзите на инжекциона. Добавката чисти дюзите и клапаните от коксови отлагания, лакове и т.н

Може да опиташ с това
    http://www.liqui-moly.com/liquimoly/...id/e_5110.html

Има и някаква презентация тук
    http://www.youtube.com/watch?v=vR4u-ACrK1M
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Иначе филтъра е пред дясно задно колело ,на канала лесно ще го намериш
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

От тези добавки,обикновенно само се влошава положението
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Aз си слагах редовно от червения Redex, ама от два месеца не съм. Все е тая, честно казано, така и не забелязах разлика.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

и аз слагах ама няма разлика,че дето вика колегата по зле маи

Comment

Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
              и аз слагах ама няма разлика,че дето вика колегата по зле маи
              Ми така е,щото ептем се запушват дюзите,замислете съ къде отива всичкия боклук,и после сипвайте,не се изпарява,а се набива в дюзите.На мен ми се случи даже да блокира дюза и да изгори,после освен чистенето на дюзите,трябваше да си търся 1 бройка

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми така е,щото ептем се запушват дюзите,замислете съ къде отива всичкия боклук
                Ха кажи ни къде отива всичкия "боклук" и отде всъщност идва.
                Щото ако говориш за ''боклук'' откъм резервоара, няма как да стане - там има цедка, а на неговата кола и горивен филтър (пред дясно задно колело). Що си мислите че дюзите се запушват с някакви твърди чатици, които идват по горивопроводите не знам? Запушването става откъм горивните камери, отпред на дюзата, а не отзад! И причината това да се слючва са ''лайната'', които се отделят при изгарянето на "убавите" горива в БГ.

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                  Ха кажи ни къде отива всичкия "боклук" и отде всъщност идва.
                  Щото ако говориш за ''боклук'' откъм резервоара, няма как да стане - там има цедка, а на неговата кола и горивен филтър (пред дясно задно колело). Що си мислите че дюзите се запушват с някакви твърди чатици, които идват по горивопроводите не знам? Запушването става откъм горивните камери, отпред на дюзата, а не отзад! И причината това да се слючва са ''лайната'', които се отделят при изгарянето на "убавите" горива в БГ.
                  Първо дюзата е доста далече от горивните камери както ги наричаш и второ незнам колко горивни системи си отварял и чистил или въобще виждал ама на някой ни се случва всеки ден и боклуците които са НАВСЯКЪДЕ по горивопроводите и резервоара от добавките се разлагат и отиват право в инжекторите! А тия от резервоара във вид на сополи минават и през цедката и през помпата и правят такива веселби !
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    незнам колко горивни системи си отварял и чистил или въобще виждал ама на някой ни се случва всеки ден
                    Що направо не му чукнете една среща в сервиза, че да мине през процедурата с чистене на резервоар, горивопроводи и дюзи?

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                      Що направо не му чукнете една среща в сервиза, че да мине през процедурата с чистене на резервоар, горивопроводи и дюзи?

Ми щото аз диагнози във форума не слагам затва може на колата проблема и въобще да не е от горивната система а ако надушвам некъв сърказъм ти препоръчвам да си го запазиш за себе си и като се видим да ми обесниш квото имаш !
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ми щото аз диагнози във форума не слагам затва може на колата проблема и въобще да не е от горивната система а ако надушвам некъв сърказъм ти препоръчвам да си го запазиш за себе си и като се видим да ми обесниш квото имаш !

Comment

Първо дюзата е доста далече от горивните камери както ги наричаш и второ незнам колко горивни системи си отварял и чистил или въобще виждал ама на някой ни се случва всеки ден и боклуците които са НАВСЯКЪДЕ по горивопроводите и резервоара от добавките се разлагат и отиват право в инжекторите! А тия от резервоара във вид на сополи минават и през цедката и през помпата и правят такива веселби !
                          Па колко изгнили сме виждали,майкоооооооооо

Comment

абе то е ясно че е по-добре да се разглоби всичко и да се изчисти, но и добавката върши много добра работа при коли карани дълго на газ особено ако не ти се седи в бокса. за задръстването, то си пише на етикета. на първо сипване се слага двойно-тройно количество. освен това тая добавка разкарва и нагарите от горивната камера. моята беше карана доста дълго на газ и ако имаше странични ефекти от добавката щяха да се появят при мен.
                            точка

Comment

Working...
                            X