казаха ми как лесно мога да си изчиста инжекционите сас специална течнос която се сипва в резервара преди бензина, но преди това трябва да се смени бензиновият филтел иначе целия боклук от старият пак ще си отиде в жигльрите та въпроса ми е каде се намира бензиновият филтер на 2.0 ТС Благодаря Ви
Известие
Collapse
No announcement yet.
чистене на инжекцион
Collapse
X
-
Слагай смело и не се притеснявай. Боклукът от резервоара няма нищо общо с почистването на дюзите на инжекциона. Добавката чисти дюзите и клапаните от коксови отлагания, лакове и т.н
Може да опиташ с това
http://www.liqui-moly.com/liquimoly/...id/e_5110.html
Има и някаква презентация тук
http://www.youtube.com/watch?v=vR4u-ACrK1M156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОт тези добавки,обикновенно само се влошава положениетоAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщениеи аз слагах ама няма разлика,че дето вика колегата по зле маиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеМи така е,щото ептем се запушват дюзите,замислете съ къде отива всичкия боклук
Щото ако говориш за ''боклук'' откъм резервоара, няма как да стане - там има цедка, а на неговата кола и горивен филтър (пред дясно задно колело). Що си мислите че дюзите се запушват с някакви твърди чатици, които идват по горивопроводите не знам? Запушването става откъм горивните камери, отпред на дюзата, а не отзад! И причината това да се слючва са ''лайната'', които се отделят при изгарянето на "убавите" горива в БГ.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеХа кажи ни къде отива всичкия "боклук" и отде всъщност идва.
Щото ако говориш за ''боклук'' откъм резервоара, няма как да стане - там има цедка, а на неговата кола и горивен филтър (пред дясно задно колело). Що си мислите че дюзите се запушват с някакви твърди чатици, които идват по горивопроводите не знам? Запушването става откъм горивните камери, отпред на дюзата, а не отзад! И причината това да се слючва са ''лайната'', които се отделят при изгарянето на "убавите" горива в БГ.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеОт тези добавки,обикновенно само се влошава положениетоПървоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениенезнам колко горивни системи си отварял и чистил или въобще виждал ама на някой ни се случва всеки ден156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЩо направо не му чукнете една среща в сервиза, че да мине през процедурата с чистене на резервоар, горивопроводи и дюзи?
Ми щото аз диагнози във форума не слагам затва може на колата проблема и въобще да не е от горивната система а ако надушвам некъв сърказъм ти препоръчвам да си го запазиш за себе си и като се видим да ми обесниш квото имаш !0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеМи щото аз диагнози във форума не слагам затва може на колата проблема и въобще да не е от горивната система а ако надушвам некъв сърказъм ти препоръчвам да си го запазиш за себе си и като се видим да ми обесниш квото имаш !156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПърво дюзата е доста далече от горивните камери както ги наричаш и второ незнам колко горивни системи си отварял и чистил или въобще виждал ама на някой ни се случва всеки ден и боклуците които са НАВСЯКЪДЕ по горивопроводите и резервоара от добавките се разлагат и отиват право в инжекторите! А тия от резервоара във вид на сополи минават и през цедката и през помпата и правят такива веселби !Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
абе то е ясно че е по-добре да се разглоби всичко и да се изчисти, но и добавката върши много добра работа при коли карани дълго на газ особено ако не ти се седи в бокса. за задръстването, то си пише на етикета. на първо сипване се слага двойно-тройно количество. освен това тая добавка разкарва и нагарите от горивната камера. моята беше карана доста дълго на газ и ако имаше странични ефекти от добавката щяха да се появят при мен.точка
Comment
Comment